Certificaten
 • China Xiangkang Electronic Co., Ltd. certificaten
  Standaard: ISO9001
  Aantal: PC213000
  Uitgiftedatum: 2020-04-08
  Vervaldatum: 2023-04-07
 • China Xiangkang Electronic Co., Ltd. certificaten
  Standaard: EXPROOF
  Aantal: CNEx16.0551X
  Uitgiftedatum: 2016-03-08
  Vervaldatum: 2021-03-07
 • China Xiangkang Electronic Co., Ltd. certificaten
  Standaard: ATEX
  Aantal: ATEX n. 0P190808.XEQD78
  Uitgiftedatum: 2019-08-08
  Vervaldatum: 2024-08-07
Profiel QC

Ging de certificatie van ISO9001, ATEX, CNEX over, is Xiangkang ook verklaard als „Uitstekende particuliere ondernemingen in Jiangsu-Provincie“, „High-tech ondernemingen“, „Demonstratieonderneming van de Bouw van het Innovatievermogen voor Kleine en middelgrote ondernemingen in Jiangsu-Provincie“, „Derde Prijs van de 6de Toekenning van de de Technologievoltooiing van de Veiligheidsproductie“, „Tweede Prijs van Chinese de Wetenschapstoekenning van de Machinesindustrie“ en „Onderzoekscentrum van de Techniektechnologie“.

 

Het doel vanhet Onderzoekscentrum van de Techniektechnologie:

Bevorder de wetenschappelijke en technologische vooruitgang van ondernemingen en de industrieën, en bevorder ondernemingen om het belangrijkste lichaam van technologische innovatie te worden.

 

Vestig een milieu van de techniekcontrole voor systeemintegratie die voor voltooiingstransformatie wordt vereist, en maak prima onderzoek, test, inspectie en proefonderzoekvoorwaarden duidelijk.

 

Wij zullen de transformatie van belangrijke wetenschappelijke en technologische verwezenlijkingen met het beloven van marktperspectieven, bevorderen en zullen effectief de innovatieketen met de industriële ketting verbinden. Om geavanceerde en rijpe technologie en materiaal voor productie op grote schaal te verstrekken.

 

Wij zouden multi-tiered, multi-form en multi-field technische uitwisselingen en samenwerking uitvoeren in binnen- en buitenland, belang moeten hechten aan de combinatie de industrie, universiteiten en onderzoekinstituten, en behulpzame relaties op lange termijn en stabiele met universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen vestigen.

 

Om techniek op hoog niveau en technisch personeel en bestuurspersoneel op te leiden.

Xiangkang Electronic Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Xiangkang Electronic Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1